07.11.2008

Centre colectare ulei rezidual

Am mai scris in trecut despre uleiul uzat si singurul centru unde se colecta acest deseu, pe care il stiam la momentul respectiv. De curand am mai aflat doua noi centre unde se colecteaza uleiul uzat:


1. SC STOEHR MINERAL & VEGETAL OIL SRL

Str.Popa Petre nr.22 sector 2, Bucuresti

telefon 0766.443.285


Procedeul este simplu - dupa ce luati legatura cu aceasta firma, veti primi un recipient - de diverse capacitati - si odata ce acest recipient este umplut, va veni cineva sa il ridice de la dvs de acasa.


2. Un centru de colectare din Resita - str Timisorii nr 19, tel 0255 - 217003 - mai multe detalii gasiti pe site-ul lor - http://www.uleiuzat.ro/


Foarte important !!! In momentul in care colectati uleiul alimentar uzat in recipiente, aveti grija sa il strecurati pentru a nu ramane reziduuri alimentare.

2 comments:

Anonim spunea...

Respect pentru Domnisoara Alina
cineva care gindeste cu adevarat GREEN

Cu stima,
Cezar-George Stoehr

Sfetcu Elena spunea...

buna uiua, am gasit chestia asta pe net care este foarte interesant !!!


PRIMUL CENTRU DE COLECTARE ULEI UZAT ALIMENTAR DIN ROMANIA

Ca urmare a numeroaselor intrebari telefonice, si e-mailuri primite de la cetatenii bucuresteni prin care isi exprima dorinta de a afla cum sa procedeze cu aceste deseuri , unde sa le predea , cit de nocive sunt si importanta lor prin repunerea in circuitul economic, conducerea societatii STOEHR MINERAL&VEGETAL Oil S.R.L. a luat decizia de a deschide primul Centru de Colectare Ulei Uzat Alimentar si Grasimi Uzate Alimentare pentru cetatenii din ROMANIA.

www.reciclareulei.ro ; www.colectareuleiuzat.ro