10.08.2009

Umbrela Verde la Mangalia

Se cauta voluntari! Campania Umbrela Verde ajunge si in Mangalia. Cu ocazia festivalului de la Callatis, in perioada 13-16 august, Umbrela Verde a pregatit cateva actiuni, cu sprijinul primariei. Astfel, joi si vineri se vor colecta echipamente electrice si electronice de la locuitorii orasului, urmand ca sambata si duminica sa se ocupe de ecologizarea plajei din Mangalia. Mai multe detalii gasiti pe blogul campaniei.

Umbrela Verde este o campanie de responsabilizare fata de mediu. Ea a fost initiata de Tuborg Romania, in vara anului 2007, cu sprijinul Ministerului Mediului si al Fundatiei Mereu Aproape. Obiectivul campaniei este sa schimbe o mentalitate profund gresita a romanilor: “Gestul meu nu conteaza”. Sa ne convinga ca, impreuna, trebuie sa pastram Romania curata.

2 comments:

Iuliana spunea...

Buna,

Vroiam sa-ti dau niste poze care m-au cam ingrozit. Oricum, impactul vizual mi se pare atat de puternic incat poate mai convinge cativa necredinciosi sa aleaga calea cea dreapta a reciclarii :-)

POZE

Alina Enescu spunea...

Iuliana, multumesc mult pentru poze. Te pun pe ganduri intr-adevar. Sper ca astfel de imagini sa ne mai aminteasca din cand in cand de ce ar trebui sa consumam mai rational si de ce ar trebui sa refolosim sau sa reciclam diverse produse.