12.02.2009

Plantare de copaci in Dragomiresti Vale

Cei de la Terra Ecologica lanseaza o campanie de impaduriri in jurul Bucurestiului. Prima runda va avea loc in acest week-end, pe 14 si 15 februarie. Se planuieste plantarea a 1500 de stejari rosii si nuci negri, pe o proprietate din Dragomiresti Vale. Pentru mai multe detalii si pentru a participa ca voluntar, o puteti contacta pe Simona Cretu la 0729019953.

3 comments:

Irina Strimbeanu spunea...

Acum am descoperit blogul acesta si cum locuiesc in Dragomiresti eram curioasa daca actiunea de plantare a avut loc.Totodata as vrea ,daca va mai exista si o alta sesiune similara,sa va asigur de prezenta a cativa voluntari.Multumesc.

Alina Enescu spunea...

Draga Irina, din cate stiu eu aceasta actiune de plantare s-a intamplat. In ceea ce priveste posibile viitoare actiuni de acest gen in Dragomiresti, nu stiu ce sa iti spun. Cel mai bine iei legatura direct cu cei de la Terra Ecologica. Ei ti-ar putea spune mai multe. De asemenea, poti sa fii cu ochii si pe cei de la MaiMultVerde, care organizeaza campanii de plantari in mai multe locuri din tara.

alinamarina spunea...

Irina daca doresti sa participi la plantare chiar poti. Se va planta in data de 04.04.09 sambata si 05.04.09 duminica. mai multe informatii obtii pe site-ul www.maimultverde.ro. Vreme frumoasa iti doresc - daca te hotarasti sa mergi.