08.07.2008

Pantofi eco


Am descoperit zilele trecute un blog unde puteti admira si cumpara pantofi ecologici - adica confectionati din piele si materiale ecologice. Nu numai ca sunt eco, dar sunt si foarte chic.
Creatoarele au participat si la proiectul JunkMade initiat de EcoAssist iar rezultatul creativitatii lor il puteti vedea aici - o pereche de pantofi facut din materiale reciclabile: carton folosit, mucuri de tigari, chibrite.

PS: pielea ecologica este piele artificiala; desi are in componenta sa si acrili - in general in proportie de 20%, restul fiind bumbac - este considerata ecologica pentru ca nu este obtinuta ca urmare a uciderii animalelor.

3 comments:

Anonim spunea...

Interesanta idee, pantofii arata foarte bine!!!!! CE idee creativa si GREEN, sa fie folosite ca materiale mucuri de tigari:O.

Anonim spunea...

da, pantofii ecologici sunt foarte buni pentru ca in primul rand nu se mai omoara animale pentru a confectiona pantofi de piele. multi nu stiu prin ce chinuri trec animalele care devin matarial pentru invelisul picioarelor noastra. trist...

Anonim spunea...

Aceasta tema este pur si simplu fara pereche:), este foarte interesant pentru mine:P Bravo !! vreau sa mai vad in continuare discutii pe tema asta!