09.06.2008

Eco Pod-ul sau iPod-ul cu manivela


Dupa cum era normal, nici accesoriile nu au scapat de trendul ecologist - EcoPod-ul sau iPod-ul verde, a fost inventat de catre un britanic si pentru a-l pune in functiune trebui sa dati la manivela 1 minut pentru a-l folosi timp de 40. Poate stoca pana la 500 de melodii si are si radio, reportofon, lanterna, player video si incarcator pentru mobil. Pretul este si el acesibil. Asa ca ce ne putem dori mai mult? Poate doar sa ajunga si la noi mai repede.

Sursa: MenReport

4 comments:

Anonim spunea...

Eu as folosi sistemul asta, dar oare cati ar fi dispusi sa renunte la tehnologiei moderne si sa se intoarca putin in timp? Mai ales cand e o goana continua dupa ultimul model de lucru (aparatura, haine si chiar mancare).
Reciclararea si refolosirea mai are mult de asteptat, mai ales in Romania care abia acum afla ce bine e sa cumperi si sa consumi (si aici ma regasesc si eu).

dracsor spunea...

aoleu, alinutzule, sa dai la manivela? ma indoiesc ca o sa aiba succes.. si doar 40 de minuute.. au au au.. daaaaar... poate fi un punct de pornire

oanaa spunea...

si presupun ca si costa destul in comparatie cu ultimele brake-uri in techno...vom vedea peste cativa ani..ar trebui totusi sa ne intereseze sortarea deseurilor care NU se intampla in Ro.

Alina Enescu spunea...

nu costa prea mult, este in jur de 200 dolari ... un pret acceptabil zic eu.