09.08.2007

Al 11-lea ceas

Our planet has reached the 11th hour …. Not only it’s the 11th hour, it’s 11:59

Cam asa incepe trailerul filmului “The 11th hour”. Epuizam prea repede resursele planetei, fara sa ne gandim la viitor. Am sufocat-o deja pana la refuz si acum se intoarce impotriva noastra. Dezastrele naturale se tin in lant - inundatii, furtuni puternice, incendii provocate de caldura excesiva care distrug paduri intregi – si au repercursiuni foarte grave asupra omenirii.

Asta stiam deja. Ce incearca filmul sa ne arate este faptul ca nu e inca prea tarziu, ca inca putem face ceva. Fiecare dintre noi poate sa isi aduca contributia, oricat de mica, si sa sustina schimbarea. Asa cum spune cineva la sfarsitul trailerului … “Traim niste vremuri minunate, pentru ca suntem generatia care poate schimba destinul planetei pentru totdeauna”.

2 comments:

dracsor spunea...

draga alinutz, super idee.. ar trebui sa ne mobilizam. cum tu esti fata cu ideile.. da-ne un semn si incepem campania. hmm.. e o idee.. mai trebuie putin clocita.

Alina Enescu spunea...

ma bucur ca subscriu si altii la aceasta idee. si eu la randul meu am urmat exemplul altora. de-abia astept sa vad ideile si sugestiile altora.