15.07.2010

Dresaj canin, adoptii animale si distractie in parc cu Pedigree® si GIA!


Pedigree® si GIA - Grupul de Initativa pentru Animale, te invita sambata, pe 17 iulie, la cea de-a treia editie a evenimentului-concurs: “Fa miscare alaturi de cainele tau!” Veti avea parte de dresaj canin, animale spre adoptie si multa multa miscare! Evenimentul va avea loc in Parcul Tineretului, in zona amenajata pentru plimbarea cainilor, din apropierea lacului, intre orele 09.00 - 12.00. Daca vii insotit de cainele tau, acesta din urma va beneficia de un consult de la un medic veterinar si ti se vor oferi sfaturi despre importanta miscarii pentru sanatatea companionului tau. In plus, Pedigree® a pregatit un program special pentru tine si cainele tau: momente de dresaj canin, concursuri cu obstacole, muzica, jocuri si multa miscare.

Iar daca esti dornic sa iti iei un prieten pe viata, vei avea de unde sa alegi. Asociatia GIA va fi prezenta aici cu mai multi prieteni necuvantatori - catei si pisicute -, numai buni pentru adoptie.

Anunta-ti si prietenii si veniti impreuna pentru a petrece o sambata placuta in parc, alaturi de companionii vostri patrupezi. Si cine stie, poate va lipiti si de vreun catelus sau o pisicuta, care de-abia asteapta sa-si gaseasca o casa si un stapan iubitor !!!
Sursa: GIA